No ke aha i makemake ai nā keiki e pāʻani i ka hale pēpē?

Makemake mau nā keiki e hoʻohālike i ka hana a nā mākua i ko lākou ola i kēlā me kēia lā, no ka mea manaʻo lākou hiki i nā mākua ke hana i nā mea he nui. I mea e ʻike ai i ko lākou moemoeā o ka haku ʻana, hana nui ʻia nā mea hoʻolālā mea pāʻanimea pāʻani hale pēpē lāʻau. Hiki paha i kekahi mau mākua ke hopohopo e pili ana i kā lākou mau keiki i ka hana nui ʻia pāʻani pāʻani, akā he hana maʻamau kēia no nā keiki e hoʻomohala i kahi nui. E hoʻomaopopo ka pāʻani ʻana i nā pāʻani iā ​​lākou i ka pilikanaka a kū i ko lākou mau pono kaiaulu i kahi nui. .

E ʻike hohonu nā keiki i kā lākou kāne i ka wā ke pāʻani nei i nā pāʻani Dollhouse. Pāʻani pinepine nā kaikamahine i ke ʻano o ka wahine male a makuahine paha i ka pāʻani, ʻoiai ke keikikāne ke ʻano o ka makuakāne a i ʻole ke ʻano kāne kāne koa, e like me ke kauka, ka mea kinai ahi, nā mākaʻi a pēlā aku.

Why do Children Like to Play Dollhouse (2)

ʻAʻole pono nā mākua e hoʻokomo i nā aniani kala e nānā ai i nā pāʻani a nā keiki, no ka mea, ʻo ia ka hana o ka ulu ʻana o ka pilina kanaka a me nā ʻano o ka ulu ʻana o ka noʻonoʻo kolohe a nā keiki. Akā koi kēia ʻano pāʻani i nā mākua e hoʻomanaʻo i kāu poʻe keiki ʻaʻole pono e hoʻopā i nā ʻāpana ʻino a kekahi a mai hōʻeha i ke kino o kekahi.

I ka manawa like, ʻaʻole pono nā mākua e hoʻopilikia nui i ka hoʻokaʻawale ʻana i nā kuleana o nā keiki i ka pāʻani. He moemoeā kā kēlā me kēia keiki a me kāna ʻoihana. Inā makemake nā keiki he nui a hoʻokahi i ke kuleana like, e ʻoluʻolu e kūkākūkā me kekahi i kekahi e like me ka hiki. He manawa kūpono kūpono loa kēia e mahiʻai i ka mākau a me ka mākau kamaʻilio.

Why do Children Like to Play Dollhouse (1)

He aha nā pono kikoʻī o ke pāʻani ʻana i ka hale pēpē?

Wahi a nā poʻe loea, nā hoihoi a nā keiki a me nā hana kikoʻī i mea nui i ka hoʻoholo ʻana i ke ala o ka noʻonoʻo. Kuhi hewahewa ka poʻe he nui i ke ʻano o ka noʻonoʻo ʻana o ke keiki hiki ke hoʻoholo i kāna ʻano o ka hana. I kekahi mau makahiki, pono i nā keiki ke mahi i ko lākou makemake a me ko lākou ʻano ma o ka hale pāʻani.

Inā lawe ʻoe i kāu poʻe keiki i loko o ka hale kūʻai mea pāʻani, e pīhoihoi nā keiki e ka hale pāʻani lāʻau kiʻekiʻe. Nā lumi kuke pāʻani lāʻau a mea pāʻani meaʻai lāʻau i kēia manawa ma ka mākeke hiki ke hoʻohauʻoli i nā keiki i ka pāʻani ʻana.

Ke pāʻani nei nā keiki i nā pāʻani pāʻani, e hoʻopaʻa lākou i ka pilina ma waena o nā mea āpau i ka pāʻani ma mua o ka wā ma mua, no ka mea hiki ke hana i ka pāʻani i kahi kūpono. Inā lākou i loko o kapāʻani pāʻani ʻohana, e noʻonoʻo lākou a koho pehea e aʻo ai nā mākua i kā lākou keiki. Ma o ia ʻano simulate, hiki iā lākou ke ʻike maikaʻi i nā pono ʻoihana kikoʻī a me nā pilina kanaka, a paipai i ka hoʻomohala hou ʻana o nā mākau pilikanaka.

I kekahi ʻaoʻao, hoʻolōʻihi ka manawa o nā keiki i ka ʻōlelo o nā laina ke pāʻani i nā pāʻani pāʻani ʻohana. Hiki i kēia hana ke hoʻomaikaʻi maikaʻi i ka hoʻonohonoho ʻōlelo a nā keiki a me nā mākau kamaʻilio.

Nui a hewahewa nā hale pēpē pēlā a me nā mea pāʻani pāʻani i kā mākou inoa. Hoʻokipa ākea ʻia kā mākou lumi kuke a me nā mea pāʻani meaʻai. Inā pili ʻoe i ka ulu olakino o nā keiki a makemake e kūʻai aku i nā mea pāʻani i kou wahi, e ʻoluʻolu kāhea iā mā ou.


Ka manawa Post: Jul-21-2021